Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
November 2009, Persbericht Boekuitgave Life Planning

Nieuw boek legt missing link tussen geld en gevoel.

 

Kampen-In november komt "geld en gevoel"-goeroe George Kinder naar Nederland. Kinder is dan in ons land voor de promotie van zijn boek "Life Planning, de ontbrekende schakel tussen geld en gevoel".

Diepgewortelde emoties
Kinder laat in zijn boek zien hoe beslissingen van mensen in relatie tot geld gebaseerd zijn op diepgewortelde emoties. Geldvragen als "waarom houd ik deze baan terwijl ik het alleen maar doe voor het geld?", "waarom loopt een gesprek met mijn partner over geld altijd uit op ruzie"?, of "waarom koop ik spullen die ik niet nodig heb?", blijken eigenlijk een wegwijzer naar de oorzaak van de onderliggende problematiek.
In Life Planning blijkt geld op een andere manier belangrijk te zijn, dan de meeste mensen denken. Op het eerste gezicht bestaat er een diepe kloof tussen mensen die beweren dat geld totaal onbelangrijk is en mensen die vinden dat geld de maatstaf is voor alles. Maar wat deze mensen gemeen hebben is dat de problemen op allerlei gebieden in hun leven worden veroorzaakt door hun moeizame relatie met geld.
Veel mensen die beweren dat geld niet belangrijk is, doen dat vanuit een gevoel van machteloosheid. Ze voelen zich niet in staat het leven te leiden dat ze graag zouden willen hebben, omdat ze daar de financiele middelen niet voor hebben. Ze blijven hangen in een baan die ze niet leuk vinden, willen eigenlijk iets anders, maar weten niet wat. Mensen die geld als maatstaf voor alles nemen, voelen dat er toch iets meer moet zijn in het leven, dat er iets ontbreekt.
Het boek "Life Planning, de ontbrekende schakel tussen geld en gevoel", is vanaf begin november verkrijgbaar in de boekhandel. ISBN 9789079249107, gebonden, € 22,50.

Exclusieve workshop
Ter gelegenheid van het uitkomen van de Nederlandse versie van het boek geeft George Kinder op 30 november van 12.30 tot 16.30 een workshop Life Planning in het Stedelijk museum in Kampen. Kosten € 135,= (incl. b.t.w.) p.p. inclusief lunch. Deelnemers ontvangen ook een gesigneerd exemplaar van het boek. Opgeven vooraf is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.inspiratieverzekerd.nl. Aanmelden kan alleen via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Noot voor de redactie
Voor leden van de pers is de workshop gratis toegankelijk. Bij deelname aan de workshop krijgt u een recensie-exemplaar van het boek. Aanmelden is noodzakelijk: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Mocht u niet in de gelegenheid zijn deel te nemen, maar wilt u wel een recensie-exemplaar ontvangen, dan kunt u zich aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Aansluitend aan de workshop is er gelegenheid voor de pers om de auteur te intervieuwen.

Programma:
12.30 uur  ontvangst met koffie/thee broodjes
13.00 uur  aanvang workshop
16.30 uur  einde, drankje
Aansluitend is er gelegenheid voor intervieuws (wel graag vooraf melden bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Voor meer informatie over Life Planning kunt u terecht bij:
Inspiratieverzekerd
Blekerijweg 1-b
8271 BH  IJSSELMUIDEN
T 06-13112299 06-13112299
E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.inspiratieverzekerd.nl

Voor informatie over de boekuitgave kunt u terecht bij:
Uitgeverij Rozhanitsa
Wilhelminalaan 49
8262 DB  KAMPEN
T 038-3334629 038-3334629
E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.uitgeverijrozhanitsa.nl

Disclaimer en spamnotitie
Dit persbericht is verzonden door communicatiebureau Mediahuis te Amersfoort in opdracht van Uitgeverij Rozhanitsa. De inhoud van dit bericht is voor verantwoordelijkheid van onze opdrachtgever. Bij het samenstellen van de verzendlijst proberen wij verzending naar irrelevante media-adressen zoveel mogelijk te vermijden. De verzendlijst is samengesteld op basis van de volgende gegevens: Het handboek Nederlandse pers: www.handboeknederlandsepers.nl en De Perslijst: www.deperslijst.com. Deze informatie is door redacties en journalisten zelf verstrekt. Wilt u hierover meer informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .