Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Voor de lezers van 'Genoeg'.

Life Planning; ontdek je levensvisie vanuit je hart, leef deze visie voluit en laat geld dienstbaar zijn aan dit proces!

Ook in 2017 wordt er in samenwerking met de redactie van Genoeg wederom een speciale editie van het jaarprogramma Life Planning aangeboden aan de lezers van 'Genoeg'. De jaargang van 2016 was een groot succes. De ervaringen van de deelnemers kunt u hier lezen.


Welkom!
Ik heb ervaren hoe ik me kon bevrijden uit de innerlijke spagaat tussen leven en geld. Voor mij is er geen andere weg dan die van het volgen van je hart. Maar hoe zit dat dan met geld? Het lijkt welhaast onmogelijk om die twee te verenigen. Wat als dat wel zou kunnen? Hoe zou je leven er dan uitzien? Ben jij ook op zoek naar de verbinding tussen leven en geld dan ben je van harte welkom!

thumb licht-hart


Waarom zou je dit gaan doen?
Loop je al langer rond met een 'knagend' gevoel dat er 'meer'voor je is in het leven? Heb je het gevoel dat je deze baan alleen maar doet voor het geld? Ben je op zoek naar een rijk leven? Heb je te weinig tijd om de dingen te doen die je echt leuk vindt? Zoek je naar meer betekenis en voldoening, in plaats van alleen maar geld te verdienen om het circus draaiend te houden? Is geld één van de eerste dingen die je mogelijk tegenhoudt om voluit te leven?

'Het alleen kijken naar geld als cijfers, terwijl we negeren hoe geld van invloed is op ons leven en de keuzes die we maken, is één van de grootste fouten die we kunnen maken terwijl we leven.' Gabriël 


Belangrijke ingrediënten
Aandacht en Focus. Als je weet welke zaken van het leven jouw tijd, energie en geld opleveren of mogen kosten is het eenvoudiger om te focussen. Niet meer toegeven aan de dagelijkse grillen en invloeden van buitenaf.   

Stap voor stap doen. Een berg ineens verzetten is lastig. Wanneer je echter elke dag een kruiwagen verzet en je kijkt na 365 dagen achterom, kan het zomaar zijn dat daar ineens een berg ligt! Het elke dag verzetten van een kruiwagen brengt je in een totaal ander ritme. Elke dag plezier van die éne verzette kruiwagen en dat een jaar lang. Je kan veel meer doen in één jaar dan je denkt. En stel je voor dat je dat na dat jaar ook nog doet. Hoe ziet jouw leven er dan over 5 jaar uit?

Samen bereik je meer. Samen met een groep enthousiaste mensen die allemaal hetzelfde pad bewandelen bereik je veel en veel meer. De onderlinge support, het begrip en inzicht ten opzichte van elkaar doet ongelooflijk veel. De groepsenergie is van wezenlijk belang om obstakels te overwinnen. Het is prettig om je onder gelijkgestemden te begeven en samen de volgende stap te zetten. 


 Dit zit er in het programma:

 • 8 geweldige dagen van 9.30 tot 17.00
 • 3 individuele coaching sessies van een uur
 • continu begeleiding via email/skype
 • enkele inspirerende 'mystery guests'
 • een leuke groep van maximaal 15 enthousiaste mensen
 • een compleet persoonlijk financieel levensrapport 

Bekijk hier de presentatie.


Wat levert dit jaar op?

Dit jaar ga je ervaren als een prachtige reis van jezelf in
een warme omgeving dat je het volgende oplevert:

 • Je ontdekt wat je wilt doen met je leven, maakt
  daarvoor een plan en voert dat daadwerkelijk uit.
 • Financieel inzicht en overzicht dat je geld met je
  dromen verbindt.
 • Een totaal financieel levensplan dat de leidraad
  vormt voor je toekomst en je op koers houdt.
 • Ontdekking van je energiebronnen en je
  energieslurpers
 • Je krijgt inzicht in je relatie tot geld.
 • Inzicht in het verschil tussen wat je doet en wat
  je werkelijke talenten zijn
 • Hoe je levensritme te versterken om je doelen
  te verwezenlijken
 • Vertrouwen, financiële gemoedsrust en levenslust
 • De rust dat het oké is om jouw leven te leiden! 

thumb money and meaning


Voor wie is dit programma bestemd?
Voor jou! Als enthousiast mens die voelt dat er meer in het leven is! Voor jou als iemand die echt iets wil veranderen in het leven en daarvoor nú de tijd wil nemen. Je bent er klaar mee dat levensvraagstuk telkens voor je uit te schuiven. je bent klaar met die financiële onrust. Je bent toe aan een frisse kijk op leven en geld. Je wilt inzichten omzetten in DOEN! 


De data voor 2017:
zaterdag 21 januari kennismakings workshop in Arnhem van 14.00 uur tot 16.30 uur.

24 februari, 24 maart,19 mei, 23 juni, 8 september, 13 oktober,
17 november, 15 december. 
De Life Planning bijeenkomsten zijn allemaal op vrijdag in Arnhem.

De hoofdlijn van de dagen:

Dag 1 Inspiratie – Exploratie van leven en geld.
Dag 2
Geld en betekenis – De verbinding tussen jou, leven en geld. 
Dag 3
Het Hart van de zaak – Het vuur ontstoken, energie voor het leven.
Dag 4
Oud en Nieuw – Oude versus nieuwe leven, de obstakels voorbij. 
Dag 5
Alles op z’n plaats – Prioriteit, in tijd, aanpak en geld.
Dag 6 
Ontspanning - Financieel inzicht/overzicht en rust
Dag 7 
Actie - Geen woorden maar daden
Dag 8 
Leef je droom! - Leven en geld afgestemd, missie volbracht, plan 2017

Locatie

Wassenaarweg 40, Arnhem.

Aanmeldingsformulier


Kennismaking/deelname
Voor iedereen die eens wil kennismaken met Life Planning is er op zaterdagmiddag 21 Januari 2017 een workshop in Arnhem. Een actieve Life Planning workshop over geld en leven. Meld je aan via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. De kosten van de workshop zijn € 17,50. Besluit je nadien om deel te nemen aan het jaarprogramma dan worden deze kosten met je verrekend. Meld je aan via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  o.v.v. 'deelname workshop'.

Wil je je direct aanmelden voor het jaarprogramma meld je dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  o.v.v. 'deelname jaarprogramma'. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier en bevestiging van je plaats in de groep.  Je kunt ook het deelnameformulier hier downloaden en ingevuld toesturen.

Heb je behoefte aan een persoonlijke kennismaking om te zien of deelname aan het jaarprogramma iets voor je is bel me dan voor een afspraak op 06-13112299.


De investering
De investering voor het gehele programma bedraagt € 1.495,- inclusief btw. Bij betaling ineens ontvang je 5% korting. Je kunt ook betalen in 10 maandelijkse termijnen van € 149,50. Lunches, materialen, boek en financieel levensrapport zijn inbegrepen evenals enkele mystery guests!

Maximaal 15 deelnemers.
Aantal inschrijvingen op dit moment, 00 (bijgewerkt op 19 november 2016)

Life and money dalai lama