Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Life Planning - De ontbrekende schakel tussen geld en gevoel

Life Planning verschaft de lezer een fundamenteel inzicht in het diepgaande verband tussen geld en gevoel en reikt de instrumenten aan om te bereiken wat iedereen graag wil: een fijn, ontspannen leven.

Geld blijkt op een heel andere manier belangrijk te zijn, dan de meesten van ons denken. Op het eerste gezicht bestaat er een diepe kloof tussen mensen die beweren dat geld totaal onbelangrijk is, en mensen die vinden dat geld de maatstaf is voor alles. Deze - op het eerste gezicht - heel verschillende mensen hebben iets gemeen. De problemen waar ze mee geconfronteerd worden op allerlei gebieden in hun leven, blijken te worden veroorzaakt door hun moeizame relatie met geld.

omslag_Life_Planning_voorzijde

Veel mensen die beweren dat geld niet belangrijk is, doen dat uit een gevoel van machteloosheid. Ze voelen zich niet in staat het leven te leiden dat ze graag zouden willen hebben, omdat ze daar de financiële middelen niet voor hebben. Ze blijven hangen in een baan die ze niet leuk vinden, willen eigenlijk iets anders maar weten niet wat. Mensen die geld als maatstaf voor alles nemen, voelen toch dat er iets meer moet zijn in het leven, dat er iets ontbreekt.

George Kinder laat in Life Planning glashelder zien hoe AL onze beslissingen met betrekking tot geld gebaseerd zijn op bepaalde gevoelens. Al lezende groeit het besef hoeveel emoties financiele beslissingen oproepen. In onze zoektocht naar een zinvol, plezierig leven, vormt de manier waarop we met geld omgaan de ontbrekende schakel, een ontdekking die in geen enkele therapie en zingevingsworkshop op welk gebied dan ook zó wordt erkend en gebruikt als in Life Planning.

Het boek is rechtstreeks bij de uitgeverij te bestellen via deze link.
Ook via uw eigen boekhandel, Bol.com of Managementboek.nl.
Life Planning is ook te bestellen via deze website. U betaald dan de boekprijs plus verzendkosten (€ 2,76). Voor toezending, mail uw naw gegevens naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Life Planning - De ontbrekende schakel tussen geld en gevoel.
ISBN nr. 9789079249107
Auteur: George Kinder

Hard cover, gebonden, omvang 344 blz.
Prijs € 22,50