Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Uw klant heeft geen interesse in uw advies!

Uw klant heeft interesse in de gevolgen van uw advies. Advies waarmee u uw klant helpt om prettig te leven. Een financieel plan dat uw klant in staat stelt om hun meest belangrijke levenswensen te vervullen. U bent de juiste persoon om uw klant hierbij van dienst te zijn. De ultieme vertrouwenspersoon die zorgt voor financiële gemoedsrust en het bereiken van financiële levensdoelen, de financiële levensregisseur! De kunst is voor u om te ontdekken wat uw klant het allerliefste wil? Wat zijn de allerbelangrijkste zaken die financieel bereikt dienen te worden?

Financial Life Planning stelt u in staat om de levenswensen van uw klant te realiseren d.m.v. uw adviezen uitgewerkt in een financieel plan. De specifieke kennis en vaardigheden van Financial Life Planning geven u een absolute meerwaarde. Financial Life Planning ontwikkelt u tot de financiële levensregisseur waar uw klant naar verlangt.

Om u in staat te stellen, uw klant de prettige voordelen van uw dienst te laten ervaren, organiseren wij (Gerard van der Made en Gabri Verbeek) de twee daagse basistraining Financial Life Planning. Twee waardevolle dagen waarin u ontdekt wat echte levenswensen zijn en hoe deze te ontdekken bij uw klant. U ontdekt hoe u de levenswensen van uw klant kunt verbinden met uw financieel advies. U maakt kennis met een vernieuwende zienswijze op financiën en financieel advies.

Veel van uw collega's zijn uw voorgegaan in deze vernieuwende methodiek van financieel advies. Dat heeft hen in staat gesteld zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden in financieel advies.

Via onderstaande link treft u de flyer aan de de aankomende 2 daagse training Financial Life Planning. Wij ontmoeten u graag op 14 & 15 maart a.s.

http://www.inspiratieverzekerd.nl/images/stories/trainingen/Introductie_Financial_Life_Planning_-_Maart_2013.pdf

Vriendelijke groet,

Gabri Verbeek
Financial Life Planner & opleider in FLP