Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Gabriël Verbeek

Bevlogen mens, inspirerend, realistisch kijkend, met enthousiaste levenshouding. Oplossingsgericht met een scherp oog voor de kern van de zaak.
Specialist in de verbinding van de thema's 'levensgeluk & financiën'. Dit ben ik in korte bewoordingen. Graag begeleid ik individuen en koppels naar levensgeluk in een financieel ontspannen situatie. Ondernemers help ik bij het verbinden van zingeving en zaken voor rendabele en betekenisvolle business. Duurzaamheid op het gebied van levensgeluk en financiën gaan hierbij hand in hand. Goede ondernemerskennis en vaardigheden horen ook voor ondernemers in persoonlijke ontwikkeling en zingeving betaalbaar bereikbaar te zijn!

Gabriël Verbeek verbindt in ‘Van Passie naar Uurtarief’ zingeving en zaken. ‘Leven van wat je doet, om te kunnen leven waar hij van droomt’. Dit heeft Gabrie zelf in de praktijk gebracht vanaf het faillissement van zijn bedrijf (2008) tot de dag dat hij en zijn gezin zichzelf financieel weer konden redden. Door het faillissement heeft Gabriël de route van zakendoen naar zingeving afgelegd. Aangekomen bij zijn bestemming heeft hij het pad van zingeving naar zakendoen bewandeld. Zijn levensverhaal, ondernemerskennis en ervaringen heeft hij voor u vertaald naar praktische uitkomsten. Gabriëls missie: Door het bijeenbrengen van zingeving en zaken, mensen laten leven volgens hun diepste wensen en verlangens, zodat zij ontspannen kunnen leven!

'Het leven draait niet om geld.
Er is echter geen enkel levensthema dat niet met geld verbonden is.'

Ik vind dat het thema geld onderbelicht is ten opzichte van andere levensthema's. De verwevenheid van geld in ons dagelijks leven is zo groot dat het thema haast vanzelfsprekend lijkt. Zowel bij persoonlijke ontwikkeling als de uitvoering van zakelijke plannen blijkt veel meer met dit thema verbonden te zijn dan ogenschijnlijk lijkt.

Van binnen naar buiten werken is wat ik doe. Vanuit het innerlijk potentieel in jou aan kennis, kunde, vaardigheden, wensen en verlangens help ik je te ontdekken wat voor jou het meest passend is.

Ik ben inspirator op het gebied van Levensgeluk en Financiën. Initiatiefnemer van het op de markt brengen van de Nederlandse vertaling van George Kinder's ‘Seven stages of Money Maturity' onder de titel 'Life Planning - De ontbrekende schakel tussen geld en gevoel'. Als inspirator verzorg ik eye-openende workshops en trainingen op het gebied van levenswensen en financiële doelen. Voor de financiële branche verzorg ik training en opleiding op het gebied van Financial Life Planning. Momenteel werk ik aan mijn eerste boek 'Van Passie naar uurtarief'. Dit boek helpt ondernemers in persoonlijke ontwikkeling en zingeving het volgende te bereiken: Leven van wat je doet, zodat je kunt leven waar je van droomt! Praktische business spiritualiteit voor een speciale groep ondernemers!

 

 

 

 

gezicht_gabri