Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Boost jezelf en je praktijk!

Leven van wat je doet, zodat je kunt leven waar jij van droomt!

Het Doel            
Het doel van 'Van passie naar uurtarief' is te komen tot een bloeiende praktijk. De praktijk die jou in staat stelt je eigen leven te leven. Je dagelijks werk is je passie. Je passie is je dagelijks werk. Om je dagelijks werk met plezier te kunnen doen heb je jouw ideale klanten nodig. Het wordt tijd om de wereld te laten weten dat je bestaat en waarom mensen bij jou moeten komen. Stap uit je eigen schaduw!Step into the light

Je hoeft helemaal niet ver het land in om succesvol te zijn. De grootste successen liggen vaak onder handbereik. De kunst is alleen om ze te zien. De grootste bijdrage om jezelf en je praktijk bekendheid te geven bij cliënten zou wel eens je eigen succesvolle praktijk kunnen zijn!

Om jouw leven en je praktijk een flinke boost te geven heb ik een speciale training ontwikkeld die je van A tot Z door dit tijdrovende en energieverslindende proces helpt. Dit op inspirerende en energiegevende wijze. Tijdens deze training wordt datgene dat er in jouw hart zit vertaald naar een super praktisch plan van aanpak. Een stappenplan met aktiepunten dat je daadwerkelijk helpt om in no-time jouw toegevoegde waarde op dusdanige wijze aan je klanten te leveren dat zij vanzelf de volgende klanten bij je binnenbrengen. Dit plan is gebaseerd op jouw kernwaarden en jouw specifieke kwaliteiten. Herkenbaar en van toegevoegde waarde voor je cliënt. Voor deze werkwijze wordt je ook nog eens prima beloond! Het wordt vanzelfsprekend dat je een prima inkomen verdiend door het leveren van jouw toegevoegde waarde.

De training die je voorziet van deze boost heb ik 'Van Passie naar Uurtarief' genoemd. Waarom? Omdat ik perfect in staat ben je hart te vertalen naar bloeiende business. Je passie om te zetten naar een goedlopend praktijkmodel met dito lading en toegevoegde waarde.

Wil jij ook graag een soepel lopend model van je dienst, kijk dan snel in het programma en meld je aan! Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even hier naar de 7 valkuilen, van ondernemers in persoonlijke ontwikkeling en zingeving, of die van jou er ook bij staan. Niet? Je bent goed bezig! Herken je er één of meerdere? Kom dan zo snel mogelijk naar de eerstvolgende training zodat je spoedig je voordeel kunt doen met 'Van Passie Naar Uurtarief'! Ik kijk uit naar je komst want het is mijn missie om gepassioneerde ondernemers een volwaardig inkomen te laten verdienen.

Passievolle en rendabele groet,

Gabriël