Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Business Life Planning

Ondernemer! Ik noem het vaak het meest eenzame beroep ter wereld. Het is namelijk net alsof er een soort automatisme optreed wanneer je zegt dat je ondernemer bent, zelfstandige of een bedrijf hebt. Het automatisme dat je omgeving laat denken dat je het allemaal wel kan. Ondernemer zijn wordt nog steeds geassocieerd met het hebben van geld. Daarnaast is er een zakelijke omgeving van andere ondernemers die zich vooral op jouw richt omdat daar gemakkelijker geld te verdienen valt dan bij particulieren.  Waar ben jij als mens in dit hele verhaal? Wie zorgt er voor jou welzijn? Wie helpt jou je persoonlijke verlangens te realiseren? Wie helpt je te borgen dat je onderneming jouw leven support in plaats dat jij je leven aan de onderneming (weg) geeft? Hardwerken met passie en toewijding is prachtig maar er is toch meer in het leven?

blije man in grasveldSignalen om wakker te worden!

* Wordt je heen en weer geslingerd tussen bedrijf en privé
* Je komt te weinig aan dingen toe die voor jou belangrijk zijn zoals,
   sporten, hobby's, kinderen, relatie?
* Voel je je regelmatig onbegrepen door je omgeving in je
   besluitvorming?
* Zou je graag fitter willen zijn en beter in je vel willen zitten?
* Mogelijk denk je dat je de enige bent die met dergelijke issues te
   maken heeft?

Wanneer één of meerdere van bovenvermelde zaken herkenbaar voor je zijn kom dan in actie voor jezelf!
Het is helemaal niet nodig om alleen te blijven piekeren over deze zaken en je daar ook nog eens ongemakkelijk over te voelen. Het is heel goed mogelijk om voldoende tijd en aandacht te hebben voor de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Het is heel goed mogelijk om het leven te leiden dat jij voor ogen hebt, rekening houdend met je onderneming, je prive omstandigheden en je financiën. De reden dat dit tot nu toe niet gelukt is zit 'm in het feit dat geen tijd genomen is om eens goed tegen het licht te houden wat nu werkelijk met je leven te doen! Dat niet alleen, mocht dat bekend zijn, dan is het nog een hele tour om dat in de dagelijkse praktijk ingepast te krijgen.

Als Business Life Planner zorg ik ervoor dat jij aan jezelf toekomt. Zonder hierbij andere belangrijke zaken uit het oog te verliezen zoals het bedrijf en/of je gezin. Als Business Life Planner zorg ik er speciaal voor jou als ondernemer voor dat jij als meest belangrijke spil krachtig en energiek blijft zodat ook jij maximaal van het leven kan genieten.

Sinds 2009 heb ik vele ondernemers geholpen om uit het web te komen van persoonlijke verlangens, werkbeslommeringen, omgevingsverwachtingen en financiële onmacht. Dit door het begeleiden van ondernemers bij hun persoonlijke businesslifeplanning, het boven water brengen van persoonlijke verlangens en vervullen van financiële behoeften.