Inspiratie verzekerd Inspiratie verzekerd
Let's talk about Money, Life & Love

Onlangs ontmoette Mriam Jansen van Meri Terra - Live your Feminine Excellence. Meriam's  misie is om vrouwen te helpen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke levenskracht. Meriam was hiervoor o.a. bezig met het thema geld. We raakten in gesprek over geld en intimiteit en op enig moment zij ik tegen Meriam; 'Weet je wel dat geld alles met intimiteit en levenskracht te maken heeft!' Na enige verduidelijking was Meriam zo enthousiast dat zij graag een workhop voor haar netwerk hierover wilde organiseren. Op 21 maart a.s. is het zover. In het Spiegelhuis in Arnhem wordt de workshop 'Let's talk about money, Life & Love' gehouden. Meriam is de inspirator achter deze workshop en ik ga de workshop geven. 

20140613 202721-150x150

 Waar & Wanneer.
 Zaterdag 21 maart 2015
 Mooieweg 94, Arnhem, Het Spiegelhuis
 
Van 09.30 tot 17.00 uur
 Deelnamekosten € 115,- incl. btw, koffie,
 thee, water, lunch en workshopmap
 Aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of
  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De verbinding tussen geld en de betekenis van leven
Wat hebben onze persoonlijke financiën met de zin van het leven te maken? Is er een verband tussen geld, levenskracht en liefde? Wat heeft onze kijk op geld ons hierover te vertellen? Eén ding staat vast. Ons leven krijgt betekenis als we in staat zijn om onze persoonlijke waarden vorm te geven. Geld speelt hierbij een rol, maar mogelijk anders dan gedacht! Ben je op zoek naar persoonlijke vrijheid, financiële gemoedsrust en nieuwsgierig naar de rol en betekenis van geld? Wil je los komen uit de spagaat tussen geld en leven en deze samenbrengen in een moeiteloze stroming? Dan is deze workshop geknipt voor je! Een dag met het thema geld, als spiegel van onze zielsverlangens.

Het doel van de workshop:
Je dromen, liefde voor het leven en persoonlijke financiën samenbrengen in een krachtige stroom zodat je kunt leven zoals je wilt.Tijdens deze workshop ontdek je wat je jezelf te vertellen hebt over geld, liefde en levenskracht en het verband tussen de energie van deze drie levensthema's. Middels oefeningen, luisteren naar jezelf en groepsdialoog worden je persoonlijke waarden verbonden met je financiën.

Gabriël: 'Jarenlang dacht ik dat hard werken en geld verdienen me het levensgeluk zouden brengen waar ik naar verlangde. Vervolgens dacht ik dat ik het levensgeluk wel zou vinden zonder geld. Beiden bleken voor mij niet waar. Door in mijzelf op zoek te gaan is het me gelukt deze spagaat te ontrafelen en het pad naar vrijheid en een financieel ontspannen leven in te slaan. Er is iets in mij wakker gemaakt dat er al was maar ik nog niet zag.'